true colours

Actueel

Workshop Celzouten in beeld en workshop Sjamanistische Paardencoaching

 maart,  4 juli en 7 november 2020  vernieuwde workshops Celzouten in beeld,  waarbij de kaarten gebruikt worden om deuren in je onderbewustzijn te openen en vastzittende patronen los te laten. En dus niet alleen meer gebruikt worden in combinatie met de celzouten.

Individuele coachingsessies/ familieopstellingen met paarden gaan het gehele jaar door, maar worden vanaf het najaar wel meer afhankelijk van de weersomstandigheden.

De workshop Celzouten in beeld© (1 dag), waarin we ons op een diep niveau en op creatieve wijze gaan verbinden met een aantal persoonlijke thema's via de kaartenset Celzouten in beeld© en het bijbehorende kleur- werkboek Celzouten in beeld©. Zie voor uitgebreide info de cursuspagina, onder het kopje Workshop Celzouten in beeld©.

Een mini workshop Sjamanistische Paardencoaching (1 ochtend), waarin met behulp van de paarden systemisch gewerkt gaat worden aan door de deelnemers ingebrachte thema's. Ook zijn er individuele coachingsessies met de paarden mogelijk. Zie voor uitgebreide info de cursuspagina, onder het kopje Workshop Sjamanistische Paardencoaching.