true colours

Artikelen

Celzouten in beeld

Onderstaand artikel stond in september 2016 in Spiegelbeeld.
Tekst: mr. Julianne Driessen, Praktijk True Colours  / www.infotruecolours.nl

Celzouten in beeld©

De kaartenset Celzouten in beeld© is een totaal vernieuwend en verfrissend product. De kaartenset bevat 3 informatiekaarten en 27 kaarten met beeld en affirmaties; van elk van de 27 celzouten één. Het biedt een geheel andere ingang om met de Schüssler celzouten te werken; vanuit beelden met affirmaties in plaats van, of in combinatie met het celzout. Dit geeft een subtielere manier, een extra dimensie aan het werken met celzouten. Daarnaast kunnen de beelden op geheel eigen wijze creatief verwerkt worden met behulp van kleur-werkboeken. 

 

Lees meer: Celzouten in beeld

The Most Beautiful Heart

One day a young man was standing in the middle of the town proclaiming that he had the most beautiful heart in the whole valley. A large crowd gathered and they all admired his heart for it was perfect. There was not a mark or a flaw in it. Yes, they all agreed it truly was the most beautiful heart they had ever seen. The young man was very proud and boasted more loudly about his beautiful heart.

Lees meer: The Most Beautiful Heart

Ik ben een Sjamaanse

Ik ben een Sjamaanse.
De hierna volgende tekst is een bewerking van een artikel door Selena Fox. 

Ik ben een deel van het geheel der Natuur. De rotsen, de dieren, de planten, de elementen, en de sterren zijn mijn verwanten. Andere mensen zijn mijn zusters en broeders, zonder onderscheid in ras, kleur, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, nationaliteiten, religie, levenswijze.

Lees meer: Ik ben een Sjamaanse

De Indigo- en Kristallijne Kinderen

De Indigo- en Kristallijne Kinderen door Dr. Doreen Virtue
Auteur van de boeken: 'De zorg voor en het voeden van Indigokinderen' en 'De Kristallijne kinderen'.

Het eerste dat mensen opvalt aan Kristallijne Kinderen, is hun grote doordringende ogen die veel ouder zijn dan hun leeftijd. Hun ogen grijpen je en hypnotiseren je, terwijl je je realiseert dat je ziel wordt blootgelegd voor het kind om te zien. Misschien is het je opgevallen dat dit bijzondere nieuwe 'ras' van kinderen wereldwijd razendsnel toeneemt. Ze zijn blij, een genot en vergevingsgezind.

Lees meer: De Indigo- en Kristallijne Kinderen

Kinderen die sterven.

Een hoofdstuk uit het boek van Rozemarijn Roes: "Mamma, luister je?":

Er zullen kinderen geboren worden die op een bepaald moment geen mogelijkheden meer hebben om te kunnen blijven leven. Soms zullen kinderen onverwachts overlijden. Een kind verliezen is een van de diepste en pijnlijkste ervaringen die je als mens kan overkomen. Toch blijft er behalve het verdriet dat je voelt ook iets heel waardevols achter.

Lees meer: Kinderen die sterven.

Gedicht: Oriah Mountain Dreamer

Ik hoef niet te weten hoe jij in je onderhoud voorziet
Wat ik graag wil weten is waar jij voor gaat en of jij het aandurft
Oog in oog te staan met de verlangens van je hart
Het interesseert me niet hoe oud je bent maar wel of je het aandurft
voor gek te staan
Omwille van de liefde, omwille van je dromen,
omwille van het avontuur dat leven heet

Lees meer: Gedicht: Oriah Mountain Dreamer

Een Gedicht

"...Vertel uw kinderen

dat de aarde onze moeder is.
Alles wat de aarde overkomt,
overkomt de kinderen van de aarde.
Als de mens op de grond spuwt,
spuwt hij op zichzelf.

Lees meer: Een Gedicht

Oerkracht: Waarom gezondheid begint met magnetisme.

Dit is een artikel uit Ode, nummer 74 door Tijn Touber

Toen Russische kosmonauten voor het eerst lange tijd aan boord van het ruimtestation Mir verbleven, werden zij ziek. De ziekteverschijnselen duidden erop dat er meer aan de hand was dan te weinig beweging, gebrek aan zwaartekracht en een overdosis ingeblikte voeding. De ruimteziekte bleek voort te komen uit een gebrek aan contact met het magnetisch veld rondom de aarde. Eerder waren daarmee al experimenten gedaan. Proefpersonen die werden afgesneden van dit veld werden ook ziek. Magnetisme heeft een grote invloed op biologische processen. Nadat het Russische ruimtestation was uitgerust met een speciale 'magnetisme-generator' verdwenen de klachten van de kosmonauten.

Lees meer: Oerkracht: Waarom gezondheid begint met magnetisme.

Groeien met REIKI

Dit is een artikel uit spiegelbeeld van februari 2007

Ons universum is een oneindige zee vol energie - in fijne en dichte vormen - die voortdu rend in beweging is. Mensen, dieren, planten, maar ook stenen maken deel uit van dat grote veld vol spiralen en draaikolken van energie. Binnen deze zee vol energie is reiki een van de fijnere, subtiele energieën. Reiki is ook de naam voor de desbetreffende energiehelingsmethode, die uit Japan afkomstig is, maar volgens gechannelde berichten ook al in Atlantis zou hebben bestaan. Wie aan reiki (de methode) doet, heeft reiki(energie) in zich.

Lees meer: Groeien met REIKI