true colours

Bloesemremedies

Australian Bush Flowers Essences

Australian Bush Flowers Essences

62 Remedies geprepareerd door Ian White. Ian White, die geboren is in een familie van kruidkundigen, werd al op jonge leeftijd door zijn moeder meegenomen, de natuur in, om op zoek te gaan naar geneeskrachtige kruiden. Niet alleen zijn moeder hield zich bezig met het genezen door kruiden, ook zijn grootmoeder en overgrootmoeder waren natuurgeneeskundigen. Ian White is zelfs de vijfde generatie. Ook Australië is een zeer oud en relatief zuiver continent met veel natuur. Waarbij opmerkelijk is dat en in Australië niet alleen naar verhouding de meeste planten ter wereld groeien, maar ook dat Australië het grootste aantal bloeiende planten ter wereld bezit. Metafysisch gezien heeft dit werelddeel altijd een bijzondere wijze en oude energie bezeten. Maar de laatste jaren is er ook een geweldige nieuwe energie en vitaliteit in dit continent. De Australische Bush Essences vertegen-woordigen die vitaliteit en kracht van dit unieke continent en kunnen daardoor over de gehele wereld gebruikt worden. De Bush Essences geven niet alleen helderheid over onze levensdoelen en -dromen, maar geven ook moed, kracht en enthousiasme om deze doelen en dromen te vervullen. Zij helpen ons ook om te komen tot een hogere niveau van intuïtie. Zelfvertrouwen, spiritualiteit, creativiteit en plezier.

Lees meer: Australian Bush Flowers Essences

Bloesem Remedies Nederland

Het zijn krachtige remedies met een diep werkingsgebied. De ‘Terra' hiervan is al een veel gevraagde eerste hulp remedie. Bram Zaalberg geeft workshops en cursussen op het gebied van bloesem remedies in Nederland en deze genieten de ‘erkenning' van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Lees meer: Bloesem Remedies Nederland

Californische F.E.S. Flower Essences

Het proces om de kwaliteiten van bloesem-remedies te onderzoeken omvat observatie van de fysieke vorm van de plant, van de patro­nen van groei, van de natuurlijke groeiplaats, als ook van een innerlijk beeld van de kwaliteiten van de plant dat ontwikkeld wordt door een meditatieve afstemming. Je begint te leven met de plant in zijn jaarlijkse levenscyclus, tot de innerlijke natuur van de plant helderder en helderder wordt in je eigen zielenleven. In dit proces wordt een levend beeld of een actieve verbeelding van de plant gevormd, verwant aan de "essentia" van Paracelsus en Goethe's "gebaar" of "type". Kennis van -en onderzoek naar- het historisch gebruik als kruid en de oude wetenschap verschaffen ook aanwijzingen en toevoegingen aan het oorspronkelijke inzicht.

Lees meer: Californische F.E.S. Flower Essences

Cosmic&Flower Energies ©

Cosmic&Flower Energies© is een geregistreerd merk (VSM) waaronder helende middelen met een hoge energetische waarde op de markt zijn gebracht in het jaar 2000. Zij worden ingezet binnen alle disciplines en ondersteunen deze. Elke testmethode kan worden toegepast.

Lees meer: Cosmic&Flower Energies ©

Dageraadessences, de Onuitroeibaren en Dances with Dragons

Als we dageraadessences of een van de 'Onuitroeibaren' (remedies gemaakt van onkruid soorten) voor je uitzoeken tijdens de behandeling, ontvang je desgewenst een kopie van de beschrijving mee naar huis. De beschrijvingen mogen namelijk niet op het internet gepubliceerd worden. Meer informatie kun je ook krijgen bij de Hof van Axen, http://www.hofvanaxen.com.

Hetzelfde geldt voor de Vibrational Essences van de Dances with Dragons. Ook hiervan krijg je desgewenst een beschrijving mee naar huis.

Himalayan Flower Enhancers

Ze noemden zichzelf Flower Enhancers (bloemen versterkers), ze vertelden me dat ze geen remedies zijn voor iets wat niet goed was bij mensen, maar dat hun werk eruit bestaat om te versterken wat wel goed is. Door hun licht of hun trillingsfrequentie te laten schijnen in bepaalde gedeelten van het menselijk lichaam, maken ze dat gedeelte open en verwijderen alle donkere blokkades en opgeslagen negativiteit.
Het is hun werk om te stimuleren en de heelheid, die onze natuurlijke toestand is, te bevorderen. Het is de natuurlijke staat van het lichaam om een open kanaal te zijn voor de universele energie en de bloemen brengen een herinnering aan deze heelheid (aan dit bloeien) in de cellen.

Lees meer: Himalayan Flower Enhancers

Orchid Remedies en Airsprays

Wat zijn Orchid Airsprays? 

De sprays zijn gemaakt om je te helpen om met de uitdagingen van elke dag om te gaan. Ze geven je ruimte, waardoor je in je eigen centrum kunt zijn en zo je energie kunt herstellen. Door het gebruik van de spray kan nieuwe genezende energie binnenkomen, er zal zich een beschermend energieveld rondom je vormen met de kwaliteit van de gebruikte spray. De essentiële oliën geven elke spray zijn eigen unieke aroma en verlengen het helend effect van de bloesem remedies in de omgeving waarin ze gebruikt zijn. Alle sprays bevatten meerdere bloesem remedies van Bloesem Remedies Nederland en 100% pure essentiële oliën. Door de kwaliteit van de bloesem remedies in de sprays wordt vastzittende energie in je persoonlijk energieveld (aura) getransformeerd. De spray zal ook vastzittende en toxische energie in de omgeving transformeren. 

Lees meer: Orchid Remedies en Airsprays

Pacific Sea essences©

Remedies uit de oceaan zijn ons 'geschenk van de zee' - de Stille Oceaan, die ons eiland omringt. Op hun beurt vormen zij de unieke bijdrage van Pacific Essences op het gebied van de energetische genezing. De remedies worden bereid uit planten en zeedieren die groeien of leven aan de bij eb droogvallende kuststrook en worden gemaakt op de plek waar ze gevonden worden. Tijdens dit proces wordt geen leven vernietigd.

Lees meer: Pacific Sea essences©

Perelandra Tuin, Roos en Soul Ray Remedies

Deze remedies zijn gemaakt van bloembladeren van groenten,kruiden,bloemen en rozen die geteeld zijn in de Perelandra tuin. Hun evenwicht brengende en herstellende patronen richten zich op fysieke, emotionele, mentale en spirituele zaken (FEMS) waar we in de wereld van vandaag mee geconfronteerd worden. Om iemand te ondersteunen en in evenwicht te brengen als hij door het dagelijkse evolutionaire proces gaat. Als we voorwaarts bewegen in het dagelijkse proces, zijn er mechanismen in ons die in beweging worden gezet om onze perioden van groei te ondersteunen. De Perelandra remedies helpen ons en onze procesmechanismen te stabiliseren en in evenwicht te brengen.

Lees meer: Perelandra Tuin, Roos en Soul Ray Remedies

Spirit in Nature Essences

Spirit in Nature Essences

Spirit in Nature Essences is de oudste serie bloesemremedies buiten het Verenigd Koninkrijk en bestaat al sinds 1977. De remedies zijn ontwikkeld door Lila Devi. Deze remedies stimuleren je positieve eigenschappen en helpen je om zo je innerlijke wijsheid te vinden. Ze worden gemaakt van de bloesems van fruitbomen en groentes en bevatten zuivere-sattwic-ofwel verheffende energieën in geconcentreerde vorm. Ze zijn goed voor mens, dier en plant. 

Lees meer: Spirit in Nature Essences