true colours

Child of light & love energies

Artikelindex

Tijdens de behandeling van volwassenen gebruiken we de Child of Light & Love Energies voornamelijk om trauma's van het innerlijke kind te helen. Op deze manier worden ook volwassenen weer verbonden met hun bron, hun eigen kracht.De Child of Light & Love Energies zijn geprepareerd door Carla Harren en Jos Blokdijk van het Centrum voor Licht en Liefde uit Heerhugowaard. In oktober 2006 volgden Henri en ik bij haar de cursus Nieuwetijdskinderen stralenleer, die Carla gaf op Camping de Vrolijke Spreeuw in Meterik. Op weg naar huis kreeg zij de boodschap om de energieën van deze kinderen te gaan bundelen in de vorm van sprays, die gebruikt kunnen worden tijdens behandelingen. De energieën werden door haar geprepareerd met behulp van kristallen schedels, muziek en de energieën van de Mayakalender (de Tzolkin). Zo ontstonden 77 Child of Light & Love Energies, voor iedere straal een aparte remedie. Iedere straal bevat de kwaliteit van de groep kinderen die op deze straal resoneren, in totaal zijn er dus 77 groepen.

Wij vragen tijdens de coaching van kinderen welke kwaliteit(en) zich meld(en) om kinderen weer te verbinden met hun bron, hen weer in hun eigen kracht te zetten. Soms is het lezen van de boodschap al voldoende, met een pufje van de sprays in de aura gebracht. Soms wordt er een persoonlijke remedie samengesteld voor verdere inname thuis. Ouders krijgen op deze wijze vaak een beter beeld van de kwaliteit van het kind, dat onder het 'vervelende' gedrag verscholen ligt. Tevens bevat de beschrijving 'tips' over wat het beste wel en niet te doen om de kwaliteit in het kind weer naar boven te halen.

Tijdens de coaching van volwassenen gebruiken we de Child of Light & Love Energies voornamelijk om trauma's van het innerlijke kind te helen. Op deze manier worden ook volwassenen weer verbonden met hun bron, hun eigen kracht. Ze herinneren zich dan namelijk de desbetreffende kwaliteit van hun innerlijk kind, een kwaliteit die vaak weggeduwd, verborgen of niet geaccepteerd werd door de omgeving en henzelf. In plaats hiervan ontstonden beschermlagen of overgenomen overtuigingen die hen van de kern af brachten. In combinatie met bijvoorbeeld de Time-Linetechniek van de NLP levert dit vaak ontroerende resultaten op.

Hierna staan in een schema de korte beschrijvingen van de 77 kinderstralen. Wil je de uitgebreide beschrijving lezen, dubbelklik dan op de button die onder iedere golf staat.