true colours

Release & Protection spray en granules

De werking van  Release & Protection

Uit ervaringen blijkt dat Release & Protection een beschermende werking heeft tegen indrukken van buitenaf, doordat deze spray de auralagen meteen zodanig herstelt en opbouwt kan men krachtig in zijn eigen energie vertoeven. Zodra men de spray in de auralagen sprayt, voelt men de stress verminderen en belastende indrukken worden niet meer opgenomen.

De beschermende auralaag en innerlijke rust die ontstaat, helpt ook hen die gevoelig zijn voor de indrukken van huisgenoten; medescholieren; collega's etc. om zich beter te kunnen concentreren en focussen op de taak die verricht dient te worden.

Het is echt prachtig om te mogen zien hoe de uitstraling van autistische- geestelijk gehandicapten personen, zoals personen met het Downsyndroom bijvoorbeeld,of personen met een aangeboren hersenbeschadiging, personen die zich niet meer kunnen uiten etc. een andere uitstraling krijgen na het gebruik van Release & Protection.

Agressie, die ontstaat door overbelasting of door indrukken, verzacht of verdwijnt zelfs helemaal. Zo kan men bijvoorbeeld ook Release & Protection inzetten tijdens anti-agressie - trainingen.
Of in (crisisopvang) tehuizen etc.

Het blijkt ook dat fysieke klachten, ontstaan door spanningen zoals maagpijn, hoofdpijn, migraine, schouder- en nek klachten etc. afnemen of zelfs verdwijnen. Eerst verwonderde dit ons, maar eigenlijk is het een logische reactie als men zich weer herinnert dat het fysieke lichaam het eindproduct is van verschillende Lichtlichamen. Als onze auralagen krachtig en stabiel worden, wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd.


Het gebruik van Release & Protection

Men kan, door deze spray in ruimtes te sproeien, of op de plaats waar men zit, zoals bijvoorbeeld in woon-, school- en werkruimtes etc., waar drukte en spanningen heersen, vrij vlug ervaren dat de sfeer verandert. Natuurlijk is Release & Protection ook heel geschikt voor gebruik in de praktijkruimte.

Als men een drukke of met spanningen geladen dag achter zich laat, kan men zijn slaapkamer besproeien voor een relaxte nachtrust. Dit werkt ook heel fijn om kinderen te beschermen voor onrustige dromen, waarin zij alle indrukken aan het verwerken zijn. Als men deze wil inzetten voor het transformeren van stress naar ontspanning, bescherming, concentratie etc. kan men deze naar behoefte in de auralagen sproeien.
Natuurlijk kan men ook een spray in de mond als extra werking innemen.

Wil men persoonlijkheidskenmerken of verstoorde gedragsymptomen transformeren, dan adviseren wij om hierop gericht Energies uit te zoeken en daarnaast Release & Protection voor minimaal drie maanden uitwendig in te zetten. Is een persoonlijkheid gevormd met een heftiger agressief gedrag dan adviseren wij om Release & Protection nog langduriger en preventief te gebruiken, zowel in de auralagen als in de ruimtes waar men langdurig verblijft.

Natuurlijk is het verstandig als men met kinderen werkt, om zowel met de ouders/opvoeder als het kind te werken, afgestemd op de gezinssituatie, individueel of samen. Als eerste adviseren wij om zich op de ouders/opvoeders te concentreren, door bij hen de oorzaak, die de Energies altijd naar boven halen, betreffende het waarom heeft deze Ziel zijn opvoeders uitgezocht? Wat wil het kind, onbewust, deze duidelijk maken? Van daaruit kan men zich op het kind richten.