true colours

SOS Spray

De werking van de SOS spray:

SOS spray bevordert op energetische wijze een natuurlijke gemoedstoestand door middel van de volgende bestanddelen:

Riet I
Verzacht pijn en verdriet, transformeert angst . Hij laat bewust worden van gevoelens en onzekerheid verdwijnt waardoor het vertrouwen geactiveerd wordt. De Rozekwarts. Die hierin mee geprepareerd is troost en heelt geestelijk verdriet.

Riet II
Heeft een probleemoplossend vermogen en activeert rust en orde in gedachten door acceptatie en vertrouwen op het juiste inzicht. Relativeert, stress en verdriet mogen losgelaten worden.De Fluoriet die mee geprepareerd is leert om verantwoording te nemen voor het doen en laten.

Riet III
Activeert het innerlijke licht, emotionele druk vermindert. Energieblokkades mogen doorstromen. Maakt resoluut en geeft zelfvertrouwen. De Amethist die mee geprepareerd is verzacht een verhard gemoed en bevordert deemoed. Geeft inzicht in onheldere problemen.

Goudsbloem II
Helpt om datgene te uiten wat bedrukt. Boosheid stroomt door naar begrip in de bedoelingen en handelingen van anderen. Geeft vertrouwen en activeert het zelfgenezende vermogen. De Oranje Calciet die mee geprepareerd is bevrijd van oude patronen en opent voor nieuwe indrukken.

Oranje bekercup II
Is een verzorgende, beschermende energie. Gevoelens zoals hetgeen je overkomt doelloos is, paniekgevoelens, slachtoffergevoelens en het gemis aan geborgenheid wordt omgezet in intuïtie en vertrouwen. De Rhodochrosiet die mee geprepareerd is werkt hartverwarmend terwijl emotionele druk verminderd en energieblokkades opgelost worden brengt hij tot meer openheid en vergeestelijking.

Elfenbankje
Het elfenbankje activeert een sturing naar positieve gedachten. Verzacht pijn en er ontstaat een rustig, vredig gevoel. De Zwarte Toermalijn die mee geprepareerd is schenkt zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en levensvreugde.


Gebruik advies:
Indien nodig om de vijf minuten een spray innemen tot men zich weer in balans voelt. Ook uitwendig te gebruiken in de etherische auralaag op de hart en zonnevlecht chakra en op fysiek verstoorde plaatsen.