true colours

African Tree Essences

Artikelindex

De African Tree Essences: Energetische remedies van een eeuwenoud bos, in het hart van het oude land, het thuisland van de eerste mensen in zuidelijk Afrika – de collectieve voorouders van alle moderne mensen.

platbosDeze tekst is gepubliceerd met toestemming van Bloesem Remedies Nederland te Horst, http://www.bloesemremediesnederland.nl/.

De African Tree Essences worden geprepareerd door Melissa Krige. Ze zijn gemaakt met hulp van de boom deva's van Platbos Forest. 
De African tree essences bevatten de energetische kwaliteiten van dit unieke bos. Dit is het meest zuidelijk gelegen woud van Afrika, oud en mysterieus, met bomen van meer dan duizend jaar oud. Het is een levende schakel met ons oeroude verleden, toen een groot deel van de aarde nog bedekt was met bossen.

Ik draag de African Tree Essences, met dank, op aan de boom deva's van Platbos, die mijn reis initieerden met deze boodschap:
Deze odyssee van ontdekking in de genezende krachten van het woud is ons geschenk aan jou. Jouw geschenk aan ons is het delen van deze genezing met anderen.


The African Tree Essences - door: Melissa Krige

Platbos Forest is de thuisbasis van onze familie sinds 2005 en de African Tree Essences zijn het resultaat van mijn vijf jaar durende spirituele zoektocht in het hart van het bos. Ze zijn gemaakt met de bloemen van de bomen, helder bronwater en de Afrikaanse zon en bevatten de unieke energetische blauwdruk van de dertien belangrijkste boomsoorten van het woud.

De African Tree Essences: Energetische remedies van een eeuwenoud bos, in het hart van het oude land, het thuisland van de eerste mensen in zuidelijk Afrika – de collectieve voorouders van alle moderne mensen.

In deze tijd van mondiale crisis, nu de oudste nog levende bossen bedreigd worden, komen de African Tree Essences beschikbaar, ze werken op onze innerlijke onrust en stress en verbinden ons weer met onze wortels.

De herinnering aan het oerbos, onze oude natuurlijke woonplaats, leeft diep in ons allemaal. In deze tijd voelen veel mensen een verlangen om weer terug te keren naar deze nog originele plaats in de stroom van het leven.

De remedies, geschenken van de deva's van Platbos Forest, zijn hier om ons te helpen ons weer te verbinden.


Over de African Tree Essences:

  • Er zijn 13 Tree Essences die werken op vaak voorkomende negatieve emoties.
  • De African Tree Essences zijn beschikbaar in 20 ml flesjes van blauw glas met druppelaar. Deze flesjes zijn speciaal gekozen vanwege de energetische eigenschappen van het blauwe glas: integriteit, vrede en expansie. Het blauwe glas ondersteunt en versterkt verder de energetische blauwdruk van de remedies.
  • De remedies in de flesjes bevatten een infusie in water van de bloem van een boom met een percentage alcohol uit druiven (brandy) als conserveermiddel.
  • De moedertincturen worden opgeslagen onder het bladerdak van het woud. Twee oude White Stinkwood bomen staan als schildwachten over hen heen.
  • De remedies worden geleverd als stock remedies. De gebruiksaanwijzing, de botanische naam en de gewone naam van de boom staan vermeld op het etiket.