True Colours

Familieopstelling vanuit het Sjamanisme

Iedereen die met een vraag of dilemma zit wat onoplosbaar lijkt, bijvoorbeeld familieverstoringen, conflicten op het werk of een patroon wat zich steeds maar blijft herhalen. Door het probleem letterlijk op te stellen in de ruimte met behulp van representanten (andere deelnemers) speelt het vraagstuk zich voor je ogen af.

Deze avond bestaat uit:

  • auracleansing
  • openingsceremonie om de voorouderlijke krachten aan te roepen voor hulp
  • twee 'familie'-opstellingen
  • afsluitingsceremonie waarin heling op een dieper thema plaatsvindt voor de gehele groep
  • dankzegging

Wanneer?:Datums in onderling overleg.

Alle avonden zijn van 19.00 uur tot ca. 23.00 uur, met halverwege een pauze. Jullie zijn vanaf 18.30 uur van harte welkom voor een kop koffie, thee of water. We starten stipt om 19.00 uur.

Waar?: Putterweg 23, 5941 AV te Velden (gemeente Venlo)

Door wie?: Opsteller: Julianne Driessen en ondersteunende kracht: Henri Wijenberg.

Voor wie?: Iedereen die met een vraag of dilemma zit wat onoplosbaar lijkt, bijvoorbeeld familieverstoringen, conflicten op het werk of een patroon wat zich steeds maar blijft herhalen. Door het probleem letterlijk op te stellen in de ruimte met behulp van representanten (andere deelnemers) speelt het vraagstuk zich voor je ogen af. Jij als observator krijgt hierdoor wellicht een andere kijk op het probleem en hopelijk nieuwe inzichten aangereikt om tot een oplossing te komen in de werkelijke situatie. Wil je een thema inbrengen? Laat me dit van te voren weten, dan kan ik hier rekening mee houden.

Wat?: In principe kan alles en iedereen opgesteld worden; familievetes, conflicten op het werk, opvoedkundige problemen, voedingsmiddelen (allergie), conflicterende delen in jezelf (ik wil graag A, maar doe nog steeds B), emoties, personen, dieren, dingen, symbolen, dromen, passies, beroeps-of schoolkeuzes. Alles wat jij denkt nodig te hebben om meer inzicht te krijgen in jouw vraag/probleemstelling.

Meer info: Zie NLP-pagina, het laatste artikel 'Familieopstellingen, een Sjamanistische visie' (opent in nieuw venster), voor een zeer uitgebreide uitleg over mijn Sjamanistische visie op familieopstellingen.

Hoe?: Omdat ik als Sjamaanse deze opstelling zal begeleiden, beginnen we de avond met een Indiaans ritueel en zullen we de avond ook zo afsluiten.  Het streven is om twee opstellingen per avond neer te zetten. Daarbij geldt wel; kwaliteit gaat voor kwantiteit.

Kosten: € 55 per persoon (dit is inclusief koffie, thee en water en iets lekkers bij de koffie), contant (en het liefst gepast) te voldoen op de avond zelf.

Aanmelden: Neem telefonisch of via de contactpagina contact met ons op en geef je naam, adres en telefoonnummer aan ons door. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Maximaal 25 personen en minimaal 10 personen. Bij te weinig aanmeldingen wordt een nieuwe datum geprikt of de avond geannuleerd.

Afmelden: Tot minimaal twee weken van te voren kan dit kosteloos. Hierna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

familieopstellingfamilieopstelling

(aanklikken)

Transformatie van oude overtuigingen tijdens de familieopstelling op 25 november 2006: Sjamanen spelen nu eenmaal graag met vuur!!!

familieopstellingfamilieopstellingfamilieopstelling

(aanklikken)

Een Feathercleansing tijdens de familieopstelling op 10 maart 2007: Lekker met een opgeschoonde aura naar huis!