Workshop Celzouten in beeld©

Geniet van de beeldende reis door de celzouten en laat je verrassen door de beelden die met jou resoneren!

Waarom een workshop Celzouten in beeld©?

De kaartenset Celzouten in beeld© is een totaal vernieuwend en verfrissend product. Het biedt een geheel andere ingang om met de Schüssler celzouten te werken; vanuit beelden met affirmaties in plaats van, of in combinatie met het celzout. Dit geeft een subtielere manier, een extra dimensie aan het werken met celzouten. Daarnaast worden de beelden op geheel eigen wijze creatief verwerkt met behulp van het uitgebreide kleurboek Celzouten in beeld©. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos en de mate van intensiviteit waarmee je met de beelden wilt werken ook. Deze workshop laat je proeven aan een simpele, maar zeer effectieve, creatieve manier om thema’s die verbonden zijn aan de celzouten te verwerken en te integreren in je hele wezen!

Wat levert het me op?

De kaartenset Celzouten in beeld© en het bijbehorende kleurboek Celzouten in beeld© zijn een ideale aanvulling op de fysieke celzouten! Ze verhogen de trillingsfrequentie van de bestaande Schüssler celzouten en breiden de manieren van werken met de Schüssler celzouten enorm uit. Door de kernachtige affirmaties, de gebruikte beelden en - kleuren worden de thema’s van de diverse celzouten nummers op simpele, maar doeltreffende wijze in de kern helder gemaakt. In deze workshop gaan we 1 of 2 persoonlijke thema’s op een diep niveau creatief verwerken door eerst het beeld na te kleuren in zijn oorspronkelijke kleuren, vervolgens het beeld te kleuren in je eigen kleuren en tot slot je eigen beeld te ontwerpen . Daarnaast gaan we de hogere trillingsfrequentie van de Schüssler celzouten verankeren via de speciaal hiervoor geschreven meditatie Celzouten in beeld©.

Geniet van de beeldende reis door de celzouten en laat je verrassen door de beelden die met jou resoneren!

Voor wie?

Voor iedereen die op een simpele en vooral creatieve, doeltreffende manier met de thema’s van de
Schüssler celzouten wil leren werken. Je hoeft zelf overigens niet creatief te zijn; het is voldoende als je kleurpotloden vast kunt houden….:).
Voor
Schüssler celzouten therapeuten is deze workshop een mooie bijscholing ‘out of the box’. Voor mensen die nog nooit met de Schüssler celzouten gewerkt hebben, is deze workshop juist een mooie en vooral creatieve kennismaking.
De thema’s van de 27 verschillende soorten
Schüssler celzouten zijn dermate universeel, dat de kaarten niet eens in combinatie met de celzouten gebruikt hoeven te worden, maar ook los als b.v. inzichtkaarten bij bijvoorbeeld een coaching ingezet kunnen worden. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos en de mate van intensiviteit waarmee je met de beelden wilt werken ook!

Heb jij het lef om ook ‘out of the box’ te werken met reeds bestaande concepten, om ze en jezelf erbij, naar een hoger plan te tillen, dan is deze workshop absoluut iets voor jou!

Investering.

De workshop Celzouten in beeld© bestaat uit 1 dag (van 10.30u tot 16.30u) en kost € 105 p.p.p.d. In deze prijs zit een uitgebreide lunch inbegrepen, evenals de kaartenset Celzouten in beeld©.

Data, programma en workshop locatie.

De workshop Celzouten in beeld© bestaat dus uit 1 dag. Stuur mij een email als je daar belangstelling voor hebt.

Ook een speciale workshop Celzouten in beeld voor KIDS is mogelijk!  Stuur mij een email als je daar belangstelling voor hebt.

Aanvang: 10.30u. Kennismaking met elkaar en de Celzouten in beeld©; het verhaal achter het ontstaan van… Afstemming op de beelden en uitzoeken van twee persoonlijke beelden. Start creatieve verwerking eerste beeld.
Lunch: 13.00u.
Middagprogramma: 1345u. Vervolg creatieve verwerking eerste en tweede beeld. Meditatieve verankering van de beelden.
Einde: 16.30u.
Min. 6- en max. 12 deelnemers.

Bijzondere (groei)momenten ontstaan als je je hart onvoorwaardelijk open durft te stellen om zonder oordeel te ontvangen, dat wat zich in het moment zelf aandient.

Locatie: mijn praktijkruimte aan de Putteweg 23, 5941 AV in Velden (gemeente Venlo)


Even voorstellen….. het creatieve brein achter de kaartenset; Julianne Driessen

Na een carrière als Fiscaal Juriste is Julianne Driessen inmiddels alweer jaren (sinds 2004) werkzaam in haar Praktijk True Colours te Venlo, waarin ze met veel plezier grote- èn kleine mensen coacht. Vooral hoog gevoelige kinderen hebben daarbij haar speciale aandacht. Zij heeft hiertoe diverse opleidingen gevolgd; van Kindercoach, NLP master practitioner, Bloesem- en Schüssler celzouten therapeute, tot systemisch werken als o.a. Paardencoach en nog veel meer… Waarbij haar eigen twee kinderen haar niet te vergeten met recht ervaringsdeskundig hebben gemaakt. Zij is het creatieve brein achter de kaartenset Celzouten in Beeld© en het bijbehorende kleurboek Celzouten in beeld©. Een revolutionair andere manier van werken met de Schüssler celzouten, waardoor werkelijk een nieuwe dimensie van coaching is toegevoegd aan dit totale pallet van kwaliteiten.

Zowel de kaartenset, als het kleurboek zijn verkrijgbaar in haar praktijk en zijn te bestellen via de site www.infotruecolours.nl. Als je de workshop volgt, zit de kaartenset in de prijs inbegrepen.

Zin in?

Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of tel: 06-26478598 (svp je naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail).
Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst- en betaling. Je ontvangt hiertoe een factuur van Praktijk True Colours. Zodra de betaling binnen is, is de aanmelding definitief.
Afmelden van de workshop kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang. Bij afmelding na dit tijdstip zijn € 25 administratiekosten p.p. verschuldigd (noodgevallen uitgezonderd uiteraard).