truecolours

Kinderen

Kids

De keuze is aan jullie zelf. Hoe ga ik om met mijn paranormale, autistische, dyslectische, of ADHD-kind? Is de fles halfvol of halfleeg? Gaan we vechten met elkaar en ons wereldbeeld opdringen aan onze kinderen? Of luisteren we naar onze kinderen en proberen we hun visie op de wereld te begrijpen? Je zult versteld staan wat je dan kunt leren van je eigen kind!

Lees meer: Kids

CD Crystal

De cd Crystal is de tweede in een reeks cd's, waarbij op mediamieke wijze trillingsfrequenties in de vorm van muziek worden doorgegeven. Net zoals een radio trillingsfrequenties uit de ether omzet in muziek, zet ik trillingsfrequenties om in pianomuziek.

Lees meer: CD Crystal

Kosmogrammen

Kosmogrammen zijn een samenstelling van eenvoudige, gekleurde, geometrische figuren. Door enige tijd hierna te kijken, activeren ze het onbewuste. Doordat deze vormen puur en zonder woorden gepresenteerd worden, kan het onbewuste er zelf uithalen wat voor haar van belang is.

Lees meer: Kosmogrammen

Reiki for Kids/Powerkids

Voor kinderen en jongeren tussen de ca. 7 en 20 jaar die graag meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen en/of kinderen en jongeren die willen kennismaken met Reiki 1. Maar speciaal ook voor kinderen en jongeren die willen leren met hun hooggevoeligheid om te gaan.
Lees meer ...