truecolours

Kidscursussen

Reiki for Kids/Powerkids

Voor kinderen en jongeren tussen de ca. 7 en 20 jaar die graag meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen en/of kinderen en jongeren die willen kennismaken met Reiki 1. Maar speciaal ook voor kinderen en jongeren die willen leren met hun hooggevoeligheid om te gaan.

 

Wanneer?: Data in onderling overleg; denk aan schoolvakanties, weekeinden of woensdagmiddagen. De totale cursusduur betreft twee dagen.

De cursustijden zijn van 10.00 uur tot ca. 16.00 uur, met halverwege een lunchpauze. Jullie zijn vanaf 9.30 uur van harte welkom. We starten stipt om 10.00 uur.

Waar?: Op dit moment bieden wij twee mogelijkheden aan:
1. Op lokatie bij uzelf thuis.
2. Bij ons thuis aan de Putterweg 23, 5941 AV te Velden (gemeente Venlo).
Samen bepalen we de beste locatie!

Door wie?: Julianne Driessen en Henri Wijenberg.

Voor wie?: Voor kinderen en jongeren tussen de ca. 7 en 20 jaar die graag meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen en/of kinderen en jongeren die willen kennismaken met Reiki 1. Maar speciaal ook voor kinderen en jongeren die willen leren met hun hooggevoeligheid om te gaan. Een nevendoel van deze cursussen is om hooggevoelige kinderen en jongeren met elkaar in contact te brengen. Het besef dat je niet alleen bent heeft vaak al een helende werking. De groepen zullen naar leeftijd worden ingedeeld; globaal van 6 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 20 jaar. Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers per groep.

Wat?: De basis van beide cursusvarianten bestaat uit het spelenderwijs leren werken met energie: Hoe voel je energie? Wat is een aura en hoe voelt deze aan? Hoe kan ik mijn grens aanvoelen en dan ook aangeven? Hoe zorg ik dat ik geen energie weggeef? Hoe kan ik me beter concentreren? Hoe blijf ik in mijn kracht (Ki) als ik gepest word? Daarnaast is er in beide cursusvarianten veel ruimte voor creativiteit: Zo mag je je eigen krachtdier (totem) uitkiezen en tekenen of kleien. Of werken we met een persoonlijke krachtmandala en/of kosmogram, wat je zelf inkleurt en thuis als steuntje in de rug kunt gebruiken. Als ondersteunende middelen kunnen de Cosmic Flower energies en de Bloesemremedies ingezet worden.

Indien je kiest voor de Reiki 1- variant, ligt het zwaartepunt tijdens de cursus op het leren van de Reiki behandelposities en krijg je de Reiki 1 inwijdingen met bijbehorend certificaat. Je bent na deze cursus in staat om jezelf, maar ook andere mensen of dieren Reiki te geven. Ook leer je om je eigen krachtsteen te maken en op te laden met Reiki.
Kies je voor de Powerkids-variant, dan ligt de nadruk op oefeningen om je zelfvertrouwen te versterken. Deze oefeningen zijn gebaseerd op NLP–technieken en maken soms gebruik van geleide meditatie of muziek. We kijken waar je kwaliteiten liggen, buigen negatieve gedachten over jezelf om naar positieve gedachten en maken dan een medicijnbundeltje waarin je al je krachten symbolisch kunt bundelen. Meestal sluiten we af door ieders kwaliteiten in een groot medicijnwiel neer te leggen.

Ook een 'familie'opstelling waarin je je keuzemogelijkheden voor een bepaalde school of beroep, of een ander probleem waar je mee zit, opstelt behoort tot de mogelijkheden. Dit laatste hangt een beetje af van hoeveel tijd we hebben, maar plannen we desnoods apart in.
Tot slot kunnen wij onderdelen van de basis en/of de Powerkids-variant aanbieden tijdens een kinderfeestje; voor diegenen die eens wat anders willen!

De kracht van de cursus zit in het feit dat wij iedere cursus op maat maken, door ons af te stemmen op de deelnemers van de desbetreffende groep. Op deze wijze bepalen wij welke modules we precies in gaan zetten binnen de beschikbare tijd en wie er evt. tijdens deze cursus extra individuele aandacht nodig heeft. Mocht je interesse hebben, dan horen wij het graag!

Meer info: Zie de kids-pagina. Of neem via de contactpagina of telefonisch contact met ons op.

Kosten: € 185,00 per persoon voor de totale tweedaagse cursus. De lunch en alle materialen, zoals de krachtsteen en het Reikiwerkboek 'Kiki tovert met Reiki' zijn in de prijs inbegrepen. Voor een kinderfeestje en een aparte 'kinder'familieopstelling bepalen we in onderling overleg de prijs, afhankelijk van de wensen.

Aanmelden: Neem telefonisch of via de contactpagina contact met ons op en geef je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer aan ons door. Geef daarbij ook duidelijk aan welke data je voorkeur hebben. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Maximaal 6 personen en minimaal 3 personen. Bij te weinig aanmeldingen wordt een nieuwe datum geprikt of geannuleerd.

reiki kids 1 reiki kids reiki kids reiki kids
(aanklikken)

Geen spierkracht maar KI-kracht, daarmee kun je veel meer bereiken! Op 9 april 2007 legt een van de kids intuïtief het eerste gedeelte van het Reiki-teken met zijn krachtstenen neer.

reiki kids
(aanklikken)
Met certificaat en al de lucht in.

reiki kids reiki kids reiki kids
(aanklikken)
Powerkids verzamelen hun kwaliteiten in een medicijnzakje.