true colours

Henri Wijenberg

Mijn naam is Henri Wijenberg en ik ben de echtgenoot van Julianne Driessen. Ik werk mee in de praktijk van Julianne. In onze praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met het coachen mensen met hulpvragen op fysieke-, emotionele-, mentale- en psychische niveau. Tevens heb ik een baan als inkoper. In verband met mijn drukke werkzaamheden als inkoper, ben ik voorlopig niet werkzaam in de praktijk.

Ik ben afgestudeerd aan de HTS en ik heb hierna de inkoopopleiding NEVI 1 afgerond. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, zoals de opleiding tot Reikimaster (Traditioneel), Cosmic&Flower Energies, Quantum Touch-practitioner en de Sensi opleiding. Uitleg over deze coachingsmogelijkheden vind je elders op de website, onder de beschrijving van de desbetreffende werkvorm.

wolvenTijdens de coaching van mensen en dieren, maak ik een mix van enkele werkvormen; afhankelijk van wat het beste past bij de hulpvraag van dat moment en de te behandelende persoon of dier. Wat voor elke werkvorm in ieder geval geldt is, dat we samen op zoek gaan naar de dieper liggende oorzaak van je probleem en dat we niet alleen het gevolg behandelen. Daarbij benader ik het probleem altijd vanuit een holistische visie.

De benadering vanuit een holistische visie betekent het volgende:
De mens bestaat uit lichaam en geest, welke je weer kunt verdelen in fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten/processen. Een verstoring of een onbalans op een van deze gebieden heeft ook gevolgen voor de andere gebieden. De oorzaak van een bepaald probleem kan daarom op een heel ander gebied liggen dan wordt verwacht. Het is derhalve belangrijk om het totale plaatje in kaart te brengen en niet alleen een deel-facet.