true colours

Julianne Driessen

Als kind had ik al de nodige paranormale ervaringen en dromen, die meestal erg beangstigend waren. Dat laatste kwam vooral omdat ik er niets van begreep en mijn omgeving nog minder. Tegenwoordig word je dan een Nieuwetijdskind genoemd.


Wie is Julianne Driessen?

Julianne DriessenAls kind had ik al de nodige paranormale ervaringen en dromen, die meestal erg beangstigend waren. Dat laatste kwam vooral omdat ik er niets van begreep en mijn omgeving nog minder. Tegenwoordig word je dan een Nieuwetijdskind genoemd.

Mijn omgeving wist vaak geen raad met mijn uitspraken of gedrag. Ik ontving hierdoor geen steun en veiligheid. Ik leerde snel om te zwijgen en me aan te passen aan de rol die de maatschappij van mij verlangde. Ik ben van huis uit dan ook Fiscaal Juriste (mr.). Rationeler kan bijna niet! Mijn gevoelsleven werd door deze keuze behoorlijk geblokkeerd en ik raakte ernstig uit balans. Een dubbele longembolie met bijna fatale afloop en een herseninfarct waren het gevolg.

Dit zette mijn proces tot ont-wikkeling in gang. Ik besloot terug te keren tot wie ik werkelijk ben. Op deze zoektocht naar mezelf, mijn true colours, heb ik kennis gemaakt met diverse technieken:
Psychotherapie, Avatar, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), mediteren, hypnose- en regressietherapie, diverse soorten bloesemremedies, (Tera-Mai) Reiki, Quantum Touch, Sjamanisme, Sjamanistisch Paardencoachen, Sensitherapie, voedingsleer, Schüssler celzouten, edelstenen, kindercoaching, antroposofische pedagogiek, klank- en kleurhelingen en etherische oliën. Bovendien mag ik regelmatig kennis en inzicht ontvangen van mijn begeleiders uit de lichtwereld.

Eenhoorn in bosIk  heb tevens de opleiding tot NLP-Master-Practitioner afgerond, waardoor ik bevoegd ben om NLP-technieken te gebruiken in mijn praktijk. Hetzelfde geldt voor diverse bloesemopleidingen, waaronder de Nederlandse Bloesemremedies, Cosmic&Flower Energies, Orchid-, Alaska- en Australian Bushfowers en de Schüssler celzoutenopleiding, waardoor ik bevoegd ben om de diverse bloesemremedies waarmee ik werk, de etherische oliën en de celzouten op een verantwoorde wijze in te zetten in mijn praktijk. Ook ben ik gekwalificeerd als POWerdocent door de Stichting Welzijn Kinderen en werk ik als Sjamanistisch Paardencoach.
Tevens volg ik regelmatig workshops om mezelf te verrijken, maar ook om de opgedane kennis weer te delen met jou!

Tot slot is de kaartenset Celzouten in beeld© mijn geesteskindje, evenals de mediamiek gemaakte piano cd 'Crystal'.

Praktijk True Colours is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Limburg, nummer 14114864.