true colours

Webshop

Hoe bestellen?

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 6%/21% BTW en exclusief verzendkosten. Stuur mij een e-mail met naam, adresgegevens en opsomming van de gewenste artikelen. Ik mail  u dan een factuur met het totaalbedrag door inclusief verzendkosten dat u over kunt maken op NL47INGB0005966420 t.n.v. J.M.G.M. Driessen te Venlo, ovv van naam, adres en factuurnummer.
Zodra de betaling binnen is worden de artikelen naar u opgestuurd. Afhalen in mijn praktijk is ook mogelijk (wel uitsluitend op afspraak).

CD Crystal

De cd Crystal is de tweede in een reeks cd's, waarbij op mediamieke wijze trillingsfrequenties in de vorm van muziek worden doorgegeven. Net zoals een radio trillingsfrequenties uit de ether omzet in muziek, zet ik trillingsfrequenties om in pianomuziek.

Lees meer: CD Crystal

Thee

Jiaogulan thee, 9 euro per pak (100 gram losse thee).
Dreamy Mint thee en T444/Anti-stress thee: 8 euro per pak (100 gram losse thee).
Reishi thee: 10 euro per pak (40 zakjes per pak).
Moringa thee en Oolong thee: 14 euro per pak (30 zakjes per pak).

Lees meer: Thee

Stenen

Een overzicht van de bij ons verkrijgbare stenen en hun prijs zie je in deze pdf.

Celzouten

De beschrijving van de 27 Schüssler Celzouten vind je op www.celzouten.com. In deze beschrijvingen zijn zowel de fysieke- als de karaktereigenschappen per celzout opgenomen. Tevens vind je hier een algemene toelichting over de werking en de maakprocedure van de celzouten. Alle celzouten zijn via onze webshop te koop of via de winkel van www.bloesemremedies.com. Schüssler Celzouten zijn bij ons verkrijgbaar in een potje voor 10 euro (inhoud ca. 500 tabletten).

Ook zijn hier de producten van Celzouten in beeld© verkrijgbaar:
De kaartenset Celzouten in beeld© voor 11,40 euro per set.
Het kleurboek Celzouten in beeld© (ca 30 blz) voor 7,95 euro per boek.
Het kleur-werkboek Celzouten in beeld© (ca 85 blz) voor 12,95 euro per werkboek.

Meer info over deze unieke, vernieuwende manier om met celzouten te werken vind je terug in het hoofdmenu onder het kopje celzouten.

 

Australian Bush, Cosmic Flower en Orchid Sprays

Australian Bush
Kant en klare combinatieremedies: 15 euro per combinatie.
Abund, Adol, Calm & Clear, Cognis, Confid, Creative, Dynamis, Electro, Emergency, Meditation, Relationship, Travel, Woman.


Cosmic Flower
Cosmic Flower SOS spray: 10 euro.
Cosmic Flower Release & Protection spray, Rainbowlightvortex en SOS druppels: 16 euro.

Orchid sprays
Orchid sprays: 15 euro per spray.
Bescherming, Joy, Kindermagie, Liefde, Ontspanning, Reiniging, Wilde vrouw


Yarrow Environmental Solution
Druppels/spray behulpzaam bij straling/electrosmog: 18 euro per flesje.

 

 

Bloesemremedies

De bloesemremedies worden tijdens een consult op maat samengesteld. Deze samenstellingen zijn bij ons na te bestellen. De stockremedies zelf verkopen wij niet. Hiervoor verwijzen wij je naar www.bloesemremediesnederland.nl, www.cosmicflower.nl of www.healingarts.nl

Bloesemremedies, speciaal voor jou samengesteld, kosten 5 euro per flesje.
Bloesemremedies worden door ons alleen samengesteld n.a.v. een consult en zijn dus niet los te bestellen.

Meer over bloesemremedies kun je lezen op de pagina Bloesemremedies.  

 

Keltisch zeezout

Keltisch zeezout ter bevordering van de gezondheid in mens, plant en bodem

Keltisch zeezout wordt handmatig gewonnen volgens een traditionele, meer dan 2000 jaar oude Keltische methode in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Water uit de koude zeestroom van de Atlantische Oceaan wordt via een ingenieus kanalenstelsel geleid naar ondiepe kleimoerassen. De zure klei in deze moerassen neutraliseert tot op zekere hoogte het zeer basische zeewater. Zeewater heeft van nature een natriumgehalte van 97 tot 99 procent, maar na de interactie van het Atlantische zeewater met de bodem in de Keltische kleimoerassen wordt het natriumgehalte teruggebracht tot net onder de 90 procent. Dit maakt Keltisch zeezout het meest natriumarme zeezout ter wereld. Bovendien vermengt het zeezout zich met de kleimineralen waardoor het een grijze kleur krijgt. Dit komt de mineraleninhoud van het zout alleen maar ten goede!

Lees meer: Keltisch zeezout

De Moeders geur-gels

Bloemen dragen boodschappen in zich, positieve energieën en trillingen van schoonheid, harmonie en eenheid. In de meest geconcentreerde vorm zijn deze aanwezig in de essentiële oliën en absoluuts van bloemen uit de natuur.
De Moeders geur-gel serie is het eerste product dat verrijkt is met louter pure essentiële oliën en absoluuts. Voor iedere geur-gel zijn de energetische boodschappen (van de bloemen) gekozen om een specifiek doel te ondersteunen.De energetische werking van de geur-gels kun je voelen door het gesloten buisje of potje tussen je handen te houden, waarbij je je ogen sluit en je met je aandacht naar je stuitje gaat.
De prijzen van de diverse geur-gels liggen tussen de EUR 24,95 en EUR 49,95 per buisje of potje.

Lees meer: De Moeders geur-gels