true colours

CD Crystal

De cd Crystal is de tweede in een reeks cd's, waarbij op mediamieke wijze trillingsfrequenties in de vorm van muziek worden doorgegeven. Net zoals een radio trillingsfrequenties uit de ether omzet in muziek, zet ik trillingsfrequenties om in pianomuziek.De cd Crystal is de tweede in een reeks cd's, waarbij op mediamieke wijze trillingsfrequenties in de vorm van muziek worden doorgegeven. Net zoals een radio trillingsfrequenties uit de ether omzet in muziek, zet ik trillingsfrequenties om in pianomuziek.

Deze pianomuziek wordt ervaren als zeer rustgevend. Zij kan dan ook prima gebruikt worden tijdens meditaties, als achtergrondmuziek of bij slaapproblemen.

 crystal

Een meer specifieke doelgroep waarvoor deze cd met name bedoeld is zijn kinderen; vooral kinderen met het stempeltje nieuwetijdskind, hooggevoelig, huilbaby, ADHD, autisme (bijvoorbeeld PDD-NOS), dyslexie, dyscalculie. Zij zijn zeer gevoelig voor de opgenomen trillingsfrequenties, omdat die beter met hen resoneren dan de lagere trillingsfrequenties die onze jachtige maatschappij met o.a. al haar apparatuur uitzendt. Door de hogere trillingsfrequenties van de pianomuziek worden zij, maar ook jijzelf, energetisch weer in balans gebracht en komen zij en jij hierdoor tot een stukje innerlijke rust.

De cd kost EUR 10 (exclusief verzendkosten). De volledige opbrengst gaat naar fondsen die kinderen in nood ondersteunen, zoals: Cliniclowns, het Kinderhartenfonds, Warchild, het Ronald McDonald huis en het Sekemproject in Egypte.


Bestellen?

Stuur mij een e-mail met naam en adresgegevens en maak EUR 12,50 (Dit is het bedrdag inclusief verzendkosten) over op NL47INGB0005966420 t.n.v. J.M.G.M. Driessen te Venlo, ovv van naam en adres. Zodra de betaling binnen is wordt de cd naar u opgestuurd. Afhalen in mijn praktijk (uitsluitend op afspraak) is ook mogelijk.

dieren