true colours

Quantum Touch

Door middel van een aangepaste ademhaling of het maken van klanken wordt de (cel)energie in het lichaam van de coach verhoogd. Het lichaam van de coach krijgt een hogere trilling/resonantie. Doordat het lichaam en dus ook de handen van de coach in een hogere trillingsfrequentie komen (a.g.v. de ademhalingstechniek), zal er energie gaan stromen naar de coachee. Bij Quantum Touch stroomt de energie vanuit de handen naar het gebied dat betrekking heeft op de hulpvraag.

handenRobert Rasmusson is de grondlegger waaruit Quantum Touch© is ontstaan. Richard Gordon is degene die deze methode zo ontwikkeld heeft, dat deze voor iedereen te begrijpen en te gebruiken is. Quantum Touch is net als Reiki een vorm van energie overdracht. De energie die je met Quantum Touch doorgeeft wordt alleen op een andere manier opgewekt.

Door middel van een aangepaste ademhaling of het maken van klanken wordt de (cel)energie in het lichaam van de coach verhoogd. Het lichaam van de coach krijgt een hogere trilling/resonantie. Doordat het lichaam en dus ook de handen van de coach in een hogere trillingsfrequentie komen (a.g.v. de ademhalingstechniek), zal er energie gaan stromen naar de coachee. Bij Quantum Touch stroomt de energie vanuit de handen naar het gebied dat betrekking heeft op de hulpvraag. Net als bij Reiki is dit niet de eigen lichaamsenergie van de coach maar kosmische energie vanuit de Bron die via de coach doorgegeven mag worden!

Wanneer twee dingen op een verschillende frequentie trillen, zullen deze zich op elkaar af gaan stemmen. De lage frequentie zal toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen. Wanneer bijvoorbeeld het lichaam gestresst is door een burn-out en erg gespannen is, heeft dat een lagere trilling. Wanneer nu de handen van de coach op de plek waar de stress ervaren wordt gelegd worden, zal de lage trilling zich aanpassen en de hoge trilling overnemen. Hierdoor kan de energie in dit gebied weer doorstomen en kan de spanning afnemen. Door middel van het geven van deze energie zal het zelfgenezend vermogen van de coachee meer actief worden. Het zijn namelijk de cellen in het lichaam en de geest die zichzelf genezen als gevolg van de herinnering aan hun oorspronkelijke, gezonde trillingsfrequentie (ook wel lichaamsintelligentie genoemd). De coach die de energie doorgeeft is dan ook geen healer! Je (het lichaam) bent je eigen genezer!

Quantum Touch kan voor zeer veel hulpvragen worden ingezet. Het werkt immers door tot op het celniveau van het lichaam en geest. Het helpt zowel bij fysieke klachten als emotionele klachten. Enkele voorbeelden waar Quantum Touch voor kan worden ingezet:

  • Scheefstanden van de heupen, rug, armen en benen corrigeren
  • Rugklachten
  • Ischias
  • RSI klachten
  • Klachten van organen
  • Stimuleren van het immuunsysteem
  • Blokkades in de chakra's

handenQuantum Touch is heel goed te combineren met andere werkvormen. Henri, die ook Reiki geeft, geeft de Quantum Touch. Vaak integreert hij dit met Reiki. De ervaring is dat met de Quantum Touch techniek de energie echt op diep celniveau doordringt, wat ook voelbaar is. De energie wordt daarom vaak ervaren als een intense energie. De Reiki energie is een meer zachtere energie in vergelijking met de Quantum Touch energie. Door zowel Quantum Touch als Reiki in een consult met elkaar te combineren, kunnen er diepe (mentale) blokkades aangeraakt worden en op zachte wijze afgevoerd worden. Heb je interesse voor een consult of wil je meer informatie hebben neem dan contact met ons op.

Je vindt ook meer informatie op de site van  www.quantumtouch.com